Geranium

Geranium heb je in verschillende variëteiten. Ten eerste zijn ze onder te verdelen in hangende en staande planten. Daarnaast heb je Franse geraniums en Oosterijkse soorten. Ten slotte zijn er verschillende kleuren in onze winkel aanwezig. Zo heb je voor ieder wat wils en kun je de gehele zomer achter (of voor) de geraniums zitten.

Million Bells

Million Bells, oftwel de mini petunia, is een zeer gewilde plant. Hij bloeit rijkelijk, gedurende een lange periode, en heeft relatief minder water nodig dan ander perkgoed. de kleuren en bloemsoorten zijn zeer divers, zo is er in het seizoen ieder week een ander aanbod van deze zomerbloeier. Het is dan ook zeker de moeite waard om regelmatig even binnen te lopen.

 

Groot assortiment

Naast bovengenoemde soorten bevat ons assortiment nog veel meer soorten zomerbloeiers. Naast zomerbloeiers hebben wij ook veel mediterrane planten zoals olijven, vijgen, (Toscaanse) jasmijnen en nog veel meer in onze winkel. Het aanbod verandert regelmatig, waardoor er altijd nieuwe planten te bewonderen zijn. 

Hangpotten en Terrasschalen

Naast de welbekende kleine potjes, hebben wij een groot aanbod hangpotten en terrasschalen in onze winkel. deze complete potten zijn door de kweker samengesteld en zorgen voor een paar maanden lang voor een bloemenzee in uw tuin. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Tuinplantencentrum Van Krugten maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie Accepteren