Tuinprojecten

Naast de verkoop begeleiden wij onze planten graag van de winkel tot bij u in de tuin. Dit doen wij met veel zorg, plezier en vakkennis. Daarom geven wij garantie op de planten die wij zelf zetten. Dit wil zeggen dat wij garant staan voor het feit dat de planten aanslaan.

 

Advies

Bij ons in de winkel krijgt u uiteraard al advies over de beste plantwijze en de verzorging van hetgeen u bij ons koopt. Daarnaast geven wij ook advies op locatie. We komen bij u in de tuin kijken en brengen een gratis advies uit. Door de vele jaren ervaring hebben wij ook voor moeilijke situaties vaak een gepaste oplossing.

Aanleg & Renovatie

Uiteraard hopen wij dat uit ons advies opdrachten voortkomen. Alle hovenier gerelateerde werkzaamheden zijn door ons uitvoerbaar. Daarnaast huren wij experts in voor de meer gecompliceerde werkzaamheden. Vanwege ons grote netwerk hebben wij altijd een passende partner om uw project snel, vakkundig en efficiënt uit te voeren.

Onderhoud

Naast aanleg en renovatie kunt u bij ons ook terecht voor periodiek onderhoud. De meest voorkomende werkzaamheden zijn snoeien, borderonderhoud en bemesting. Als uw tuin binnen ons beheer valt, dragen wij zorg voor een tuin met strakke beplanting, die goed op kleur is, met zo min mogelijk onkruid.

Verharding

U kunt bij ons tevens terecht voor aanleg van verschillende soorten verharding. Denk hierbij aan opritten en een terras van steentjes of tegels. Daarnaast is grind een veel gekozen ondergrond vanwege weinig onderhoud en relatief goedkope aanschaf.

Schadegevallen

Schade aan uw tuin door derden of weersomstandigheden? Wij lossen het op. Van het opstellen van de offerte tot en met de afhandeling met verzekeringsmaatschappijen kunnen wij het traject uit handen nemen. Ook spoedgevallen zijn geen probleem. Neem gerust contact op!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Tuinplantencentrum Van Krugten maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie Accepteren