Over ons

Tuinplantencentrum Van Krugten heeft een meervoudige specialisatie, bestaande uit kennis, kwaliteit, snelheid en een servicegerichte instelling. Wij garanderen dat al onze planten van de hoogst haalbare kwaliteit zijn.

Wie zijn wij?

Tuinplantencentrum van Krugten is uw winkel voor buitenplanten van hoge kwaliteit. Sinds april 2016 is Tuinplantencentrum van Krugten uw winkel en partner in tuinprojecten. Wij staan voor hoge kwaliteit van zowel onze producten als onze dienstverlening. Klanttevredenheid staat bij ons voorop! In de winkel wordt u persoonlijk geholpen en zelfs uw auto wordt mee ingeladen. Voor tuinprojecten komen wij op locatie kijken en geven wij u vanuit onze expertise advies over het indelen van uw tuin, maar ook juridische zaken zoals bijvoorbeeld regels rondom erfafscheidingen en schadegevallen. Uiteindelijk hopen wij natuurlijk ook uitvoering te mogen geven aan uw tuinproject. 

Cor is binnen Tuinplantencentrum van Krugten werkzaam als adviseur in zowel de winkel als in de tuin. Liza is verantwoordelijk voor de in- en verkoop in de winkel. 

Voor vragen:

Advies algemeen

Cor van Krugten - 06-10402610

Winkel

Liza van Baardwijk - 06-46580865

 

 

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.

Tuinplantencentrum Van Krugten maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie Accepteren