Kerstbomen

Al enkele jaren kunt u bij ons terecht voor kerstbomen. Echte kerstbomen welteverstaan! Wij streven naar een breed aanbod en een goede kwaliteit tegen een mooie prijs. Ook bezorgen wij uw kerstboom in de meeste gevallen gratis thuis. Zo hoeft u niet heel de auto te verbouwen en van voor tot achter te stofzuigen.

Assortiment

Het overgrote deel van onze kerstbomen bestaat uit Picea Omorika en Abies Nordmann. Daarnaast hebben we in wat kleinere aantallen ook Picea Abies en Abies Fraseri. Van deze soorten kunnen wij een goede naaldvastheid garanderen. Deze soorten bieden wij aan van 60 cm tot hoe hoog u zou willen. De grootste maten in de winkel gaan tot 300 cm, groter kunnen we altijd voor u bestellen. Alle kerstbomen worden voor u ingepakt zodat het vervoer zo gemakkelijk mogelijk verloopt. 

Picea Omorika

De Picea Omorika, ook wel Servische spar, heeft een smalle piramidevorm en is zeer naaldvast. Vanwege deze kenmerken is de Picea Omorika geschikt voor alle woonkamers. De naalden zijn bovenop groen en aan de onderkant blauw. Dit zorgt voor een prachtige sierwaarde, zowel in de woonkamer als in de tuin. De Picea Omorika wordt geleverd in pot, in overleg kan deze afgezaagd in een houder of op kruis geleverd worden. 

Abies Nordmann

De Abies Nordmann is een populaire kerstboom om zijn niet prikkende en brede naalden. De bomen zijn leverbaar vanaf 80 cm. De gangbare maten lopen tot 300 cm. Daarboven kunnen wij (als u er vroeg bij bent) bestellen. Abies Nordmann wordt geleverd op een kruis en kan ook in een standaard geplaatst worden. 

Picea Abies

Een minder naaldvaste soort, maar zeker een sierraad voor in huis is de Picea Abies. Picea Abies is de originele groenspar en de enige soort die sterk geurend is. deze soort is iets minder naaldvast. de Picea Abies is leverbaar in de maat 175-225 cm. Deze worden geleverd in een pot. 

Kerststukjes

Ook dit jaar zullen er weer kerststukjes gemaakt worden. Er staan er altijd een paar op voorraad, maar u kunt ze ook naar uw wens laten maken of zelf maken. Inspiratie nodig? Dat is geen probleem. er staan altijd een paar voorbeelden klaar. 

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze kerstbomen of aanvullende service? Laat hier uw gegevens achter.

Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 10402610.

Tuinplantencentrum Van Krugten maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie Accepteren